Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2013 19:00 - Средностатистически коледни подаръци
Автор: perfektenpodaruk Категория: Тя и той   
Прочетен: 2592 Коментари: 0 Гласове:
1



 Има невъзможни коледни подаръци, които знаем, че няма да се сбъднат, и реалистични такива.

image
Нощувка в замък, скачане с парашут, нов апартамент, екскурзия до Тайланд и т.н. – все коледни подаръци като по филмите, но могат да станат реалност в 2 случая: 1. ако заплатата ти е поне четирицифрена и 2. човекът, за когото е предназначен коледният подарък, е млад по дух, щур и екстравагантен. После 1 и 2 трябва да се съчетаят, което е още по-трудно и не е общият случай. Е, ще оставя вратичка за вярващите-в-чудеса-по-Коледа и ще кажа, че нищо не се знае. Тогава ще ви моля да ми се обадите и да ми разкажете тази история.
Средностатистическият българин получава средностатистически коледни подаръци, макар и понякога да повтарят миналогодишните. Тук влизат:

- книга; - козметика, козметичен несесер; - дреха, шал, портмоне, колан; - бижута; - нещо за домакинството – силиконова или порцеланова тава и т.н.
Удоволствие и искрено щастие предизвикват дори коледни сувенири, календари, коледни свещи, коледна покривка или кухненска престилка, чаши и купи с дядо Коледа, звездички и снежинки. Толкова са чаровни – дори и вече да имате подобни!
  image Сред по-нестандартните, но финансово достъпни са екзотичен или медицински масаж и анти-ейдж терапия за лице.     Не се страхувайте да повторите миналогодишния коледен подарък – любимият човек няма начин да не се зарадва!   * * * Класическите подаръци за Коледа
По Традиция в Коледния ден си разменяме подаръци – с най-близките, с тези, които обичаме и с тези, които уважаваме. За съжаление не винаги ни достигат средства или добри идеи как да зарадваме хората около нас в празничния ден. Ето няколко различни варианта.

Подарък за баби и дядовци – възрастните хора – трудни за подарък. Но има неща, които биха ги зарадвали. Прекрасен пример за това е снимка на цялото семейство в рамка или само на внуците – подберете жизнерадостна, лъчезарна и усмихната снимка на своето дете или на всички внучета, правена през годината. Купете или направете рамка сама. Опаковайте в хубава хартия и подаръкът е готов!
  image

  Изборът на подарък за мъже е също не лека задача. Те са по-капризни, не може да им се уцели лесно вкуса или предпочитанията, дори ако живеете заедно от дълги години. Класически пример за мъжки подарък са бутилка хубаво питие, или по-разпространените – риза, колан или портфейл. Може би малко по-оригинален подарък са книга, диск с любима музика, някакво hi-tech устройство (sex shop) – USB памет, памет за компютъра, нова мишка. В краен случай се спрете на най-лесното – козметика.

Сред оригиналните подаръци за близки и познати са и следните възможности: - кошница с лакомства – плетено кошче (варират на цена между 1 и 5 лв в индийските магазини), пълно с шоколади, бонбони, кафе, може и бутилка вино; - за по-зрели семейства – бутилка или комплект подбрани вина със синьо сирене - за кулинари – книга с рецепти, добре опакована с набор подправки към нея.   image  



Гласувай:
1




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: perfektenpodaruk
Категория: Тя и той
Прочетен: 8237
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031